Географія

Оцінити підручник:
3,0 2
Географія 8 клас Булава 2016

Географія. Підручник для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Л.М.Булава
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2016
  • Сторінок: 208
  • Формат файлу: pdf

Шановні восьмикласники!

 

Підручник, який ви тримаєте в руках, є логічним продовженням серії підручників нового покоління, які відповідають сучасним вимогам викладання географії.

Автор подбав про те, щоб підручник був цікавим і зручним. Він розкриє перед вами дивовижний світ природи нашої Батьківщини.

Перед вивченням кожного параграфа слід відновити здобуті раніше географічні знання й відповісти на запропоновані запитання.

Параграф підручника містить текст, обов’язковий для вивчення. Основні поняття й терміни, які вам слід запам’ятати, виділені особливим шрифтом. У межах тексту параграфа ви зустрінете запитання та завдання (?), які слід виконати під час роботи над темою. Вони допоможуть вам з’ясувати, як ви зрозуміли опрацьований матеріал. Важливу роль у підручнику відіграють ілюстрації — схеми, діаграми, графіки, карти, фотографії. Цікавий пізнавальний матеріал чекає на вас у рубриці «Для допитливих».

Перевірити свої знання ви зможете за допомогою запитань та завдань на закріплення знань, завдань на осмислення вивченого матеріалу, географічних задач та практичних завдань (виконуються в зошиті), творчих завдань, які виконуються за вашим власним вибором. Завдання, пов’язані з інтернет-пошуком, як правило, виконуються вдома.

Зверніть увагу на завдання, позначені зірочкою (*), — це завдання для краєзнавчого проекту. Їх доцільно виконувати в окремому зошиті.

Підручник також містить пояснення та інструкції щодо виконання практичних робіт і досліджень.

Наприкінці підручника подаються додатки. Вони містять різноманітні довідкові, узагальнюючі, порівняльні та інші таблиці, які стануть вам у пригоді під час роботи з параграфами. Словник термінів і понять допоможе зрозуміти значення нових слів.

 

pick_geografiya_8_bulava.pdf
30 MB
41

Схожі матеріали