Трудове навчання (для хлопців)

Оцінити підручник:
5,0 1
Трудове навчання 7 клас Терещук Дятленко Гащак Лещук 2015 (для хлопців)

Трудове навчання (для хлопців). Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Б.М.Терещук, С.М.Дятленко, В.М.Гащак, Р.М.Лещук
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 192
  • Формат файлу: pdf

Юний друже!

 

Ти вже маєш перші уявлення про галузі виробництва та професії людей, які виготовляють різноманітну продукцію.

У 7-му класі ти зможеш розширити свої знання про проектування та технічне конструювання, виготовлення виробів з деревних матеріалів, а також ознайомишся з іншими видами конструкційних матеріалів, їхніми властивостями, призначенням, технологією оздоблення та сферою застосування.

Користуючись підручником, ти дізнаєшся багато нового про техніку й технології, зможеш реалізувати свої творчі задуми, утіливши їх в оригінальних проектах.

Кожен новий параграф підручника починається із запитань, які спонукатимуть тебе до роздумів, вирішення проблемних завдань, пригадування інформації, яку ти здобув, вивчаючи інші предмети тощо. Закінчуються параграфи новою термінологією, що зустрічається в тексті, і переліком основних понять, які необхідно пояснити. Тестові завдання допоможуть здійснювати самоконтроль та контроль рівня твоїх навчальних досягнень.

Крім основного тексту, підручник містить додатковий варіативний навчальний матеріал з техніки та технології оздоблення виробів, яким ти зможеш оволодіти за власним вибором на уроках трудового навчання або в позаурочний час самостійно. У пригоді стануть також здобуті знання про технологію побутової діяльності.

Виконуючи практичні завдання, спробуй знайти щось особливе в кожному виді трудової діяльності. Будь уважним і старанним. Особливу увагу зверни на застереження щодо безпеки та наукових основ організації праці.

Крім підручника, невід’ємною складовою навчально-методичного комплекту з трудового навчання є робочий зошит, електронна бібліотека наочностей, педагогічний програмний засіб та книжка для вчителя.

Знання, уміння й навички, які ти здобудеш, та способи творчої діяльності, з якими ознайомишся, безперечно, знадобляться у твоєму житті.

 

pick_trudove_navchannya_7_tereschuk.pdf
21 MB
142

Схожі матеріали