Всесвітня історія

Оцінити підручник:
5,0 2
Всесвітня історія 7 клас Пометун Малієнко 2015

Всесвітня історія. Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: О.І.Пометун, Ю.Б.Малієнко
  • Видавництво: "Освіта"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 261
  • Формат файлу: pdf

Шановні семикласники!

 

Цього року ви знову за допомогою фантастичної машини часу, якою керує муза історії Кліо, маєте можливість вирушити в подорож: зі світу Стародавньої історії ви потрапляєте у світ Середньовіччя. А здолати цей шлях допоможе підручник, який ви тримаєте в руках.

Зверніть увагу!

1. Уважно опрацьовуйте матеріал підручника: обов’язково намагайтеся прочитати весь текст параграфа в класі та вдома.

2. Виконуйте в класі завдання та вправи до тексту, вміщені в підручнику поряд із позначкою. Вони містяться перед пунктами параграфа й допоможуть вам зосередитися на головних питаннях змісту під час читання.

3. У підручнику є й завдання під позначкою. Вона означає: ці завдання потрібно виконувати під час або після читання тексту цієї частини параграфа. Працюйте над ними колективно: у парах чи малих групах. Це допоможе не тільки вивчити матеріал, а й отримати навички колективної діяльності та корисного спілкування з однокласниками.

4. Позначка — таку рубрику ви знайдете після кожного параграфа. Надруковані звичайним шрифтом запитання та завдання допоможуть вам повторити зміст параграфа, а завдання, виділені курсивом, є складнішими і спрямовані на перевірку вашого розуміння матеріалу уроку загалом. Працюючи в класі або вдома, намагайтеся виконати всі типи завдань.

5. У підручнику ви зустрінете багато фрагментів історичних джерел Середньовіччя. Опрацьовуючи вміщені тут тексти, обов’язково звертайте увагу на те, коли вони були написані, хто їх автор, до здобутків якого народу вони належать тощо.

 

pick_vsesvitnya_istoriya_7_pometun.pdf
30 MB
170

Схожі матеріали