Основи здоров'я

Оцінити підручник:
3,0 2
Основи здоров'я 7 клас Бойченко Василашко Коваль Дивак 2007

Основи здоров'я. Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Т.Є.Бойченко, І.П.Василашко, Н.С.Коваль, В.В.Дивак
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2007
  • Сторінок: 168
  • Формат файлу: pdf

Юний друже!

 

З кожним роком ти дорослішаєш, стаєш самостійнішим, відповідальнішим. Розширюється коло людей, з якими ти спілкуєшся.

Навчання стає напруженішим, а часу для відпочинку залишається менше. У тебе з'являються нові потреби і звички. Тобі потрібні знання і навички, аби убезпечити своє здоров’я від впливу негативних чинників. У цьому допоможе підручник. Він навчатиме тебе здорового і безпечного способу життя.

Набуті знання та сформовані життєві навички допоможуть приймати рішення не зопалу, а зважено - крок за кроком. Разом зі своїми однокласниками ти вирішиш, як уникнути залежності від алкоголю, куріння, наркотиків. Зрозумієш також, що з наркоманією пов’язане ВІЛ-інфікування. Дізнаєшся про профілактику інфекційних захворювань та хвороб цивілізації. Підручник допоможе тобі самостійно оволодіти необхідними знаннями й навичками, розвивати фізичні і психічні якості, необхідні для подолання щоденних труднощів, збереження здоров’я і життя вдома, на вулиці, серед природи — там, де треба розраховувати тільки на власні сили, на життєвий досвід.

Щоб захистити себе від небезпек, необхідно бути спостережливим, уміти аналізувати помилки, передбачати наслідки своїх вчинків.

Для зручності в роботі а підручником деяку інформацію виокремлено в додатки і рубрики - «Факти», «Учитель радить», «Лікар радить», «Психолог радить», «Від мудрих», «Для допитливих», «Словничок».

У підручнику є практичні роботи і завдання, за допомогою яких ти зможеш закріпити, розширити, систематизувати свої знання, удосконалити набуті навички та сформувати нові. Ти розв'язуватимеш також творчі завдання - «Крок за кроком»,

«Дослідницький! проект», «Сходинки успіху». Розмірковуючи над їх виконанням, ти вчитимешся передбачати розвиток подій та робити висновки.

Сподіваємося, що поради і застереження, вміщені в підручнику, допоможуть тобі уникнути небезпек або зменшувати їхній шкідливий вплив на здоров’я.

Пам'ятай! Ніхто, крім тебе, не додасть тобі здоров’я! Дбай про нього завжди!

 

pick_osnovi_zdorovya_7_boychenko.pdf
MB
1

Схожі матеріали