Вступ до історії України

Оцінити підручник:
5,0 1
Вступ до історії України 5 клас Бакка Желіба Мелещенко Ашортіа 2022

Вступ до історії України та громадянської освіти. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: Т.В.Бакка, О.В.Желіба, Т.В.Мелещенко, Є.Д.Ашортіа
  • Видавництво: "Оріон"
  • Рік видання: 2022
  • Сторінок: 231
  • Формат файлу: pdf

 

Запрошуємо тебе у світ історії України та громадянської освіти!

 

Історія допоможе тобі зрозуміти, який шлях подолало людство, щоб досягти сьогодення, з’ясувати, чому відбуваються події та до яких наслідків призводить вибір людини. Громадянська освіта допоможе з’ясувати особливості сьогодення, навчить співжиттю та співорганізації в суспільстві, дасть змогу ефективно планувати майбутнє і робити виважені рішення. Вивчаючи матеріали курсу, ти зрозумієш витоки багатоманіття людей і спільнот, навчишся їх цінувати. Ти зможеш працювати із різними джерелами інформації, взаємодіяти з навколишнім світом, виявляти людяність, розуміти свої права та права інших.

Матеріал підручника, на нашу думку, має тебе зацікавити. На початку кожного параграфа буде запитання, яке дасть змогу пригадати інформацію, що потрібна для вивчення нового матеріалу. Параграф поділений на інформаційні блоки, до яких поставлені запитання і сформульовані завдання. Крім авторського тексту він містить текстові й візуальні джерела. Звертай увагу на QR-коди. За допомогою гаджетів через них можна буде переглянути цікавий додатковий матеріал.

Після кожного уроку для осмислення вивченого вміщені наскрізні запитання і завдання. У кінці кожного розділу на тебе чекає урок-узагальнення, де ти зможеш пригадати вивчене, аналізувати, ставити запитання, проектувати й оцінювати себе. Кожне узагальнення містить навчальну настільну гру, в яку ти зможеш погратися з друзями чи рідними.

Отже, підручник з історії України та громадянської освіти допоможе тобі продовжити шлях становлення громадянина/громадянки своєї країни.

Авторський колектив бажає тобі цікавого дослідження історії та життя!

 

pick_vstup_do_istorii_ukrainy_5_bakka.pdf
9 MB
27

Схожі матеріали