Українська мова

Оцінити підручник:
5,0 1
Українська мова 5 клас Гапон Грабовська Петришина Підручняк 2022

Українська мова. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: Л.О.Гапон, О.М.Грабовська, О.І.Петришина, О.П.Підручняк
  • Видавництво: "Підручники і посібники"
  • Рік видання: 2022
  • Сторінок: 328
  • Формат файлу: pdf

 

Чи хочеш ти вправно спілкуватись українською? Чи прагнеш легко вступати в діалог, швидко та без помилок писати текстові повідомлення в маті чи в зошиті, вчасно помічати й усувати огріхи в мовленні? Якщо так, то запрошуємо тебе до співпраці! Пропонуємо разом відкривати мовні таємниці, пізнавати нове, закріплювати вивчене, а головне — активно послуговуватись українською мовою всюди: у родині, у школі, у транспорті, на товариських зустрічах, в офіційних установах!

Перед тобою не просто підручник, а захоплива подорож, своєрідний квест, у якому вивчення кожної нової теми — це цікава пригода, інтелектуальне мовне змагання. Завдання об'єднані в рубрики з мотиваційними гаслами: «Будь у темі», «Улови ідею», «Учися в інших», «Пригадай і повтори», «Ти зможеш» тощо. Це надихатиме тебе, додаватиме впевненості й віри у власні сили. А ще твоїми вірними друзями в цій подорожі стануть Квітка і Юрась. Вони будуть радити й допомагати, звертати увагу на складні випадки вимови й уживання слів, підказувати, що варто повторити й запам'ятати.

Працюючи в команді й індивідуально, усно і письмово, онлайн і офлайн, ти досягатимеш щоразу кращих результатів. Твоїми головними здобутками будуть знання, уміння та ставлення (їх ще називають компетентностями). Так, ти станеш компетентним мовцем!

Вправи, завдання і тексти, запропоновані в підручнику, покликані сформувати любов до рідної землі, шанобливе ставлення до людей; природи, вони спонукають дбати про власне здоров'я, оберігати довкілля, приймати виважені рішення, злагоджено працювати в команді. Отже, подорож сторінками підручника подарує тобі ще й скарб — цінності, з якими ти завжди почуватимешся успішною людиною.

Тож уперед — до нових перемог! Ми віримо в тебе і радітимемо всім твоїм успіхам!

 

pick_ukrainska_mova_5_gapon.pdf
9 MB
299

Схожі матеріали