Алгебра

Оцінити підручник:
5,0 1
Алгебра 11 клас Мерзляк Номіровський Полонський Якір 2019 (проф.)

Алгебра. Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти. (Початок вивчення на поглибленому рівні з 8 класу, профільний рівень)

  • Автор: А.Г.Мерзляк, Д.А.Номіровський, В.Б.Полонський, М.С.Якір
  • Видавництво: "Гімназія"
  • Рік видання: 2019
  • Сторінок: 304
  • Формат файлу: pdf

Любі одинадцятикласники та одинадцятикласниці!

 

У цьому навчальному році ви закінчуєте школу. Ми маємо надію, що ви не розчарувалися, обравши нелегкий шлях навчання в математичному класі, і сподіваємося, що отримані знання стануть для вас надійним підґрунтям в опануванні майбутньою професією.

У цьому навчальному році ви продовжите вивчати математику за поглибленою програмою. Це не просто. Потрібно бути наполегливим і завзятим, уважним та акуратним, при цьому найголовніше — не залишатися байдужим до математики, а любити цю красиву науку. Сподіваємося, що ви з інтересом будете засвоювати нові знання, і цьому сприятиме підручник, який ви тримаєте. Ознайомтеся, будь ласка, з його структурою.

Текст підручника поділено на п’ять параграфів, кожний з яких складається з пунктів. Вивчаючи теоретичний матеріал пункту, особливу увагу звертайте на текст, який надруковано жирним шрифтом, жирним курсивом і курсивом; так у книзі виділено означення, правила та найважливіші математичні твердження.

У цій книзі ви ознайомитеся з низкою важливих теорем. Деякі з них подано з доведеннями. У тих випадках, коли доведення виходять за межі розглядуваного курсу, наведено тільки формулювання теорем.

Зазвичай виклад теоретичного матеріалу завершується прикладами розв’язування задач. Ці записи можна розглядати як один із можливих зразків оформлення розв’язання.

До кожного пункту дібрано завдання для самостійного розв’язування. Серед завдань є як прості й середні за складністю, так і важкі, особливо ті, що позначено зірочкою (*).

Якщо після виконання домашніх завдань залишається вільний час і ви хочете дізнатися більше, то рекомендуємо звернутися до рубрики «Коли зроблено уроки». Матеріал, викладений там, є непростим. Але тим цікавіше випробувати свої сили!

Крім навчального матеріалу, у підручнику ви зможете знайти оповідання з історії математики.

Бажаємо успіхів!

 

pick_algebra_11_merzlyak2.pdf
14 MB
134

Схожі матеріали