Економіка

Оцінити підручник:
3,0 2
Економіка 11 клас Крупська Тимченко Чорна 2011

Економіка. 11 клас. Профільний рівень.

  • Автор: Л.П.Крупська, І.Є.Тимченко, Т.І.Чорна
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2011
  • Сторінок: 288
  • Формат файлу: pdf

Шановні школярі!

 

Сучасну людину щоденно оточують проблеми економічного характеру — вибір товарів і ціни на них, дохід сім’ї та витрати на придбання всього необхідного для жит

Сучасну людину щоденно оточують проблеми економічного характеру — вибір товарів і ціни на них, пошук роботи та заробітна плата. Однак навколо нас існують й інші економічні проблеми, наприклад: спад виробництва, економічна криза, податки, безробіття та інфляція. Зовсім скоро вам доведеться не тільки розв’язувати власні економічні проблеми і влаштовувати особисте життя, але й брати участь у суспільному житті. І тому, щоб робити правильний вибір, який стосується вас особисто і всієї країни загалом, ви повинні мати достатні економічні знання та світогляд.

Ми хочемо допомогти вам засвоїти фундаментальні знання про економічне життя суспільства, сформувати світогляд цивілізованої людини, що визнає такі загальнолюдські цінності, як свобода діяльності та вибору, право приватної власності, дотримання законів тощо.

Сподіваємося, що вивчення економіки допоможе вам опанувати деякі прийоми економічного аналізу ситуації навколо вас, сприятиме засвоєнню спеціальних знань, пов’язаних із вибором майбутньої сфери діяльності та професії, підготує вас до навчання у вищих навчальних закладах.

У 10 класі ви вже засвоїли зміст фундаментальних явищ, що є ознаками будь-якої економіки, ознайомилися з процесами та явищами, які властиві ринковій економіці, а саме: попитом, пропозицією, ціною, ринковими доходами, видами грошей та ринковою інфраструктурою. Підручник «Економіка» для 11 класу складається з 12 тем, які нададуть вам змогу здобути знання з підприємництва та різних аспектів діяльності фірм, особливостей національної економіки та ролі уряду в її функціонуванні, а також зі світової економіки та інтеграційних процесів у світі.

 

pick_ekonomika_11_krupska2.pdf
7 MB
44

Схожі матеріали