Математика

Оцінити підручник:
4,5 2
Математика 8 клас Томенчук Хабалюк Дзюб Панченко Скільська Дем'янчук 2022 (спец. F 70)

Математика. Підручник для учнів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів (F 70). 10 клас.

  • Автор: Л.С.Томенчук, В.В.Хабалюк, М.М.Дзюб, Н.І.Панченко, Я.М.Скільська, М.П.Дем'янчук
  • Видавництво: "Букрек"
  • Рік видання: 2017
  • Сторінок: 304
  • Формат файлу: pdf

 

Юний друже!

 

Математика — одна з найдавніших і найцікавіших наук.

Важко обійтися сьогодні без математики! Вона потрібна всім — і дорослим, і дітям. Ось чому так важливо її знати. У 10 класі, на порозі самостійного життя, ви завершуєте вивчення математичного матеріалу. Допоможе вам у цьому підручник, який ви щойно відкрили. У ньому є багато цікавих завдань.

Матеріал у підручнику розбито на три розділи, кожний з яких складається з параграфів, а параграф у свою чергу, — з пунктів. Кожен пункт починається з викладу теоретичного матеріалу. Надруковане жирним шрифтом — це правила або інші важливі математичні твердження, їх треба пам'ятати і вміти застосовувати під час розв'язування прикладів чи задач. Читаючи теоретичний матеріал, основну увагу звертайте на слова, надруковані курсивом. Це математичні терміни.

Для тих учнів, які цікавляться математикою, пропонуються задачі, номери яких позначені символом (*). Домашні завдання позначені символом (*) «будиночок». Багато корисного візьмете для себе з розділу «Цікаво знати».

Зазначимо, що в курсі математики 10 класу є багато тем, які вивчались у попередніх класах, що дає можливість повторити раніше вивчений матеріал.

Бажаємо успіху!

 

pick_matematika_10_tomentchuk.pdf
13 MB
41

Схожі матеріали