Технології

Оцінити підручник:
5,0 1
Технології 10 (11) клас Біленко Пелагейченко 2018

Технології. Підручник для 10 (11) класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: О.В.Біленко, М.Л.Пелагейченко
  • Видавництво: "Астон"
  • Рік видання: 2018
  • Сторінок: 272
  • Формат файлу: pdf

Шановні старшокласники і старшокласниці!

 

Ви починаєте вивчати предмет «Технології», який допоможе не лише розширювати світогляд й набувати практичних умінь щодо використання різних технологій, а й виявляти творчість та ініціативу, брати на себе відповідальність за ухвалення рішень.

Основою вашого навчання на уроках технологій є розробка творчих проектів. Саме через проектну діяльність ви зможете самостійно конструювати та створювати особисту навчальну траєкторію, розв’язувати життєво значущі практичні проблеми та завдання. Лише від вашої цілеспрямованості, наполегливості та працьовитості залежить успіх проекту. Опанування кожного із запропонованих у підручнику модулів розпочинатиметься з вибору теми проекту, яка має стосуватися розв’язання певної проблеми (у цьому вам допоможуть матеріали рубрики «Ідеї для натхнення та втілення»). Наступним етапом є пошук та аналіз актуальної для виконання проекту інформації, і тут підручник теж буде для вас надійним помічником, який спрямує вашу пізнавальну, дослідницьку та пошукову діяльність. У ньому ви знайдете теми міні-проектів, які нададуть роботі на цьому етапі більшої осмисленості та цілеспрямованості.

Слід пам’ятати, що результатом вашої проектної діяльності має бути певний продукт. Для модуля «Основи автоматики і робототехніки» — це модель автомата або роботизованого пристрою; для модуля «Кулінарія» — кулінарний виріб чи страва; для модуля «Основи підприємницької діяльності» — бізнес-план майбутньої справи; для модуля «Креслення» — конструкторсько-технологічна документація; для модуля «Комп’ютерне проектування» — ЗР-модель виробу; для модуля «Краса та здоров’я» — візуалізація косметичних дій; для модуля «Ландшафтний дизайн» — елемент садового дизайну; для модулів «Дизайн предметів інтер’єру», «Дизайн сучасного одягу» та «Техніки декоративно-ужиткового мистецтва» — виріб. Після реалізації задуму проекту на вас чекає презентація його результатів.

Сподіваємося, що цей підручник допоможе вам самореалізуватися, надасть натхнення і наснаги в навчанні та творчості. Бажаємо успіхів!

 

pick_tehnologiyi_10_11_bilenko.pdf
53 MB
552

Схожі матеріали