Всесвітня історія

Оцінити підручник:
5,0 1
Всесвітня історія 10 клас Ладиченко 2018

Весвітня історія. Підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти. (Рівень стандарту)

  • Автор: Т.В.Ладиченко
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2018
  • Сторінок: 160
  • Формат файлу: pdf

Дорогі друзі!

 

Ви тримаєте в руках новий підручник всесвітньої історії, що охоплює важливий, насичений подіями період розвитку світової цивілізації - від початку до середини XX ст. Упродовж навчального року ви ознайомитеся з основними тенденціями розвитку країн Європи, Америки, Азії і Африки, причинами та наслідками локальних і світових політичних, економічних, військових та інших криз, побачите досягнення людського генія у створенні див прогресу і руйнування, детально розглянете основні ідеологічні та політичні течії, що визначали і продовжують визначати курс світової історії, віртуально побуваєте на полях кровопролитних боїв Першої та Другої світових воєн, у нацистських концтаборах, вжахнетеся від планів винищення цілих народів і навіть рас: практично поголовне винищення слов’ян збиралися здійснити Гітлер з його поплічниками...

Наведені в підручнику уривки з документів, ілюстрації, запитання і завдання покликані допомогти не просто опанувати знання, але й розвинути предметну та загальну компетентності, тобто вміння самостійно аналізувати причини, хід і зміст подій, уникаючи штучно нав’язуваних стереотипів. Із цією метою в підручнику передбачено рубрики «Актуалізація предметних компетентностей» та «Формуємо компетентності».

Особливістю цих рубрик є те, що вони сприяють розвитку багаторівневих компетентностей: хронологічних, просторових, інформаційних, логічних, аксіологічних, мовленнєвих тощо. Доречним буде розгляд можливих альтернативних варіантів розвитку країн і народів.

Відтак, завдяки цьому підручнику ви не тільки вивчатимете історію, а й зможете істотно розширити свій кругозір, збагатити життєвий досвід, безпосередньо зануритися у вир зображуваних подій за допомогою презентацій, художніх та документальних фільмів, текстових й аудіоматеріалів. Щоб отримати їх, треба лише просканувати qr-код або набрати на комп’ютері відповідні інтернет-посилання.

 

pick_vsesvitnya_istoriya_10_laditchenko.pdf
11 MB
132

Схожі матеріали