Курс підготовки продавця

Купити
Інтегрований курс підготовки продавця продовольчих товарів. Навчальний посібник для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти.

• Автор:  
• Видавництво: "Грамота"
• Рік видання: 2021
• Сторінок: 176
• Формат файлу: pdf

 

Дорогі друзі!

 

Цей підручник містить систематизований виклад навчального матеріалу й відповідає навчальній програмі «Підготовка продавців продовольчих товарів». У ньому подано інноваційні технології організації торговельного процесу в продовольчих магазинах.

Підручник має п'ять розділів, кожний з яких є складовою частиною торговельно-технологічного процесу в магазинах із продажу продовольчих товарів. У них розглянуто: організацію роботи торговельного підприємства; методи продажу товарів; види приміщень магазинів; правила використання торговельного обладнання та інвентарю; дотримання правил охорони праці й техніки безпеки: організацію робочого місця продавця, а також правила приймання, зберігання та підготовки продовольчих товарів до продажу, розміщення їх у торговому залі магазину; організацію торговельно-технологічного процесу в різних відділах магазину; асортимент окремих продовольчих товарів, особливості їхнього приймання, маркування, зберігання та правила торговельного обслуговування покупців у продовольчому магазині; консультування покупців про якість і призначення товарів, правила зберігання, а також психологічні особливості процесу продажу й спілкування з покупцями, професійну поведінку продавця; менеджмент персоналу, уміння вирішувати управлінські питання, мотивувати працівників для досягнення високого рівня в роботі; питання матеріальної відповідальності, документообігу, складання звітів і проведення інвентаризації товарно-матеріальних цінностей; розрахунки з покупцями з використанням реєстраторів розрахункових операцій із застосуванням сканерів штрихкодів і платіжних терміналів, згідно із чинним законодавством України.

У підручнику подано запитання та завдання для здійснення контролю знань, умінь і навичок здобувачів професійної освіти.

Оволодівши навчальним матеріалом, ви зможете самостійно виконувати всі види робіт, передбачені кваліфікаційною характеристикою продавця продовольчих товарів 3-ї, 4-ї та 5-ї категорій, технологічними умовами й нормами, установленими для торгівлі, професійно обслуговувати покупців, ураховуючи їхні психологічні особливості, і бути конкурентоспроможними в пошуку вільних робочих місць на ринку праці.

 

pdf.png pick_pidgotovka_prodavtsya_zhsharikova.pdf
Дата 03.10.2021 15:01:02 Размер файла 5 MB Завантажити 1

Схожі матеріали (за тегом)