Deutsch

Оцінити підручник:
5,0 1
Німецька мова 9 клас Горбач 2022

Німецька мова. Підручник для 9 класу з поглибленим вивченням німецької мови закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: Л.В.Горбач
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2022
  • Сторінок: 238
  • Формат файлу: pdf

 

Любі друзі!

 

У цьому році для вас вдев’яте пролунав перший шкільний дзвоник - ви стали дев’ятикласниками, учнями старшої школи. Цей рік буде для вас незвичайним - відповідальним і напруженим водночас, адже наприкінці року на вас чекають перші у вашому житті іспити - державна підсумкова атестація, екзамен на зрілість, який вам треба успішно скласти. Ваш успіх залежить саме від вас, від того, як ви розпочнете навчальний рік, які завдання перед собою поставите, чи зумієте правильно розподілити свій час, поєднати навчання з відпочинком.

Пам’ятайте! Шлях до успіху - у ваших руках!

Серед предметів, які ви вивчатимете у дев’ятому класі, будуть й іноземні мови. Зайвим було б пояснювати значення вивчення іноземних мов сьогодні. В умовах глобалізації та геополітичних змін у світі оволодіння іноземними мовами є одним з визначальних векторів розвитку інтелектуального та творчого потенціалу людства. Сучасний фахівець, незалежно від сфери своєї діяльності, вважається неперспективним, якщо він не володіє принаймні однією іноземною мовою. Можливості отримання вищої освіти та стажування за кордоном стали реальністю! Нові перспективи відкриває сьогодні перед вами і міжнародний туризм. Вивчайте німецьку мову, адже це відкриє для вас нові можливості!

Підручник, який ви тримаєте в руках, продовжує серію видань для вивчення німецької мови. Він містить актуальну лінгвокраїнознавчу інформацію, цікаві тексти, різноманітні діалоги, які допоможуть вам вирішити комунікативні завдання у рамках визначених сфер спілкування.

Підручник укладено за темами. Кожна тема, залежно від обсягу лексики, взятої на опрацювання, містить 6-9 уроків. Кожний розділ закінчується пропозицією проектної роботи.

Проектні роботи орієнтовано на здобуття учнями власного досвіду шляхом виконання практичних дій. Працюючи над проектами, учні вчаться працювати в групах, планувати та вирішувати поставлені завдання, шукати інформацію, документувати процес роботи, презентувати зроблене, роблять самостійні маленькі відкриття.

У підручнику подано вправи на читання, аудіювання, мовлення й письмо. Вправи супроводжуються піктограмами (умовними позначками), що значно полегшують орієнтування у підручнику.

У кінці кожного уроку вміщено слова та вирази, необхідні для спілкування в межах запропонованої тематики.

У кінці підручника подано граматичний довідник, таблицю сильних і неправильних дієслів та німецько-український словник, який містить слова та вирази, що зустрічаються в підручнику.

 

pick_nimetska_mova_9_gorbatch2.pdf
7 MB
3

Схожі матеріали