Мистецтво

Оцінити підручник:
3,0 2
Мистецтво 7 клас Масол Гайдамака Кузьменко Лємешева 2015

Мистецтво (Інтегрований курс). Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Л.М.Масол, О.В.Гайдамака, Г.В.Кузьменко, Н.А.Лємешева
  • Видавництво: "Світоч"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 192
  • Формат файлу: pdf

Дорогі учні!

 

Книжка, яку ви тримаєте в руках має стати вам вірним супутником на шляху опанування мистецьких цінностей сучасності. Відповідно до семестрів вона складається з двох частин: «Мистецтво у нашому житті» та «Новітні мистецькі явища, дизайн».

Подорожуючи мистецькими стежками різних країн і народів, ви відчуєте зв’язок традицій і новаторства, дізнаєтеся про особливості прояву сучасного мистецтва в музиці, живописі, скульптурі, архітектурі, театрі, кінематографі тощо. Сприймання та інтерпретація кращих зразків народної творчості, шедеврів світової класики й новітніх арт-практик, допоможе краще усвідомити роль мистецтва у нашому житті, навчитися висловлювати власне ставлення до його творів і явищ. Ознайомлення з різними видами дизайнерської діяльності й виконання практичних художньо-творчих завдань сприятиме розумінню естетики довкілля, спонукатиме до бажання робити середовище власного життя не лише комфортним, а й красивим.

Без сумніву, ви отримаєте справжнє емоційне задоволення, співаючи пісні, що увійшли до скарбниці українського фольклору або стали класикою української естради. Слухаючи джаз, аналізуючи «плюси» й «мінуси» рок- і поп-музики, ви навчитеся критично оцінювати різні явища сучасної музичної культури.

Виконання різноманітних художньо-творчих завдань, участь у мистецьких проектах сприятимуть проникненню у таїну різних видів мистецтва нашого часу.

 

pick_mistetstvo_7_masol.pdf
16 MB
184

Схожі матеріали