Język polski

Оцінити підручник:
3,88 129
Польська мова 7 клас Біленька-Свістович Ковалевський Ярмолюк 2015 (3 рік навчання)

Польська мова (3-й рік навчання). Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою.

  • Автор: Л.В.Біленька-Свістович, Є.Ковалевський, М.О.Ярмолюк
  • Видавництво: "Букрек"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 248
  • Формат файлу: pdf

Дорогий друже!

 

Знайомство з польською мовою, літературою та культурою нашого найближчого сусіда ми розпочали з тобою у підручнику для 5 класу. Сподіваємося, що ти зумів успішно продовжити процес пізнання та розширити, поглибити свої знання і в наступному класі.

Ми подбали про те, щоб третій рік навчання був для тебе цікавим і корисним. Матеріал підручника є логічним продовженням граматичного матеріалу, який вивчався в попередніх класах. Його особливістю є зосередженість на комунікативних аспектах вивчення польської мови як іноземної, що відповідає сучасним світовим підходам і вимогам. Такий підхід полегшить тобі процес навчання, а засвоєння граматичних особливостей буде доповненням до лексико-комуні-кативного блоку. Підручник допоможе тобі у правильності вживання мовних конструкцій, які у польській є відмінними від української мови.

Щоб урізноманітнити навчальний матеріал, зробити його більш цікавим і пізнавальним, ми намагалися також на історичному тлі показати близькість польської та української культур, представити не лише багатство й красу польської мови, а й залучити тебе до самостійних пошуків та вивчення спільного коріння.

 

pick_polska_mova_7_bilenka.pdf
15 MB
4906

Схожі матеріали