Español

Оцінити підручник:
3,0 2
Іспанська мова 7 клас Редько Шмігельський 2015 (3 рік навчання)

Іспанська мова. Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів. (3-й рік навчання)

  • Автор: В.Г.Редько, І.С.Шмігельський
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 224
  • Формат файлу: pdf

 

Підручник з іспанської мови для учнів 7-го класу продовжує серію навчальної літератури для оволодіння другою іноземною мовою.

Підручник створено відповідно до чинної навчальної програми з іноземних мов на засадах компетентнісного, комунікативно-діяльнісного, особистісно орієнтованого та культурологічного підходів.

У підручнику враховано навчальний досвід семикласників, їхні інтереси і комунікативні наміри. Тематика, мовні та мовленнєві засоби, навчально-мовленнєві ситуації зумовлені комунікативними потребами учнів.

Теми для спілкування, раціонально дібраний мовний, мовленнєвий та ілюстративний матеріал, а також інші позатекстові засоби сприяють умотивуванню навчальної комунікативної діяльності учнів, дозволяють організовувати процес навчання як своєрідну модель спілкування у формі діалогу культур, що забезпечується принципом взаємопов’язаного оволодіння мовою і культурою її носіїв.

Методична організація матеріалу підручника дає змогу раціонально будувати навчальний процес, а оптимізована система вправ і завдань забезпечує ефективне формування в учнів іспаномовної комунікативної компетентності.

Також учителю надається право із видів навчальної діяльності, що пропонуються підручником, самостійно визначати ті, які доцільно виконувати в письмовій формі, у тому числі вдома.

Зміст першого розділу спрямований на повторення і узагальнення навчального матеріалу, вивченого у 5-6 класах.

Навчальний матеріал структуровано за тематичним принципом. Тематичні розділи, у свою чергу, поділено на уроки. Кожний урок є цілісним компонентом, у межах якого виконується певне комунікативне завдання. Зміст підручника сконструйовано в такий спосіб, який дає вчителеві можливість, у разі потреби, самостійно дозувати матеріал відповідно до умов навчання та використовувати інші дидактичні засоби.

У кінці підручника подано граматичний довідник та іспансько-український словник.

Сподіваємося, що підручник сприятиме удосконаленню досвіду учнів у спілкуванні іспанською мовою в усній та письмовій формі.

 

pick_ispanska_mova2_7_redko.pdf
10 MB
325

Схожі матеріали