Deutsch

Оцінити підручник:
5,0 1
Німецька мова 7 клас Сотникова 2010 (3 рік навчання)

H@llo, Freunde! Підручник німецької мови для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів (Друга іноземна мова, третій рік навчання).

  • Автор: С.І.Сотникова
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2010
  • Сторінок: 192
  • Формат файлу: pdf

Дорогий друже!

 

Уже два роки ти мав можливість вивчати німецьку мову, завдяки їй розширювати свій світогляд і поповнювати знання. Німецька мова, якою говорять більшість людей у Європі, дає можливість знайти нових друзів, спілкуватися без кордонів, досягати нових вершин пізнання.

Герої підручника, з яким тобі доводилося працювати раніше, цього разу дають можливість познайомитися з ровесниками з Німеччини, дізнатися багато нової корисної інформації про те, як живуть люди в цій країні, які традиції мають, чим цікавляться.

Завдання підручника допоможуть тобі не лише працювати над німецькою мовою, але й розвивати увагу, логічне мислення, знаходити й аналізувати інформацію. Ти матимеш змогу вивчити нові вірші, пісні, застосувати свої творчі здібності у роботі над проектами. Як і раніше, підручник містить багато різних вправ для читання, мовлення й аудію-вання.

У кожному уроці на початку подаються слова та вирази, необхідні для розуміння й спілкування в рамках запропонованої тематики. Кожний урок закінчується підведенням підсумків, за якими можеш перевірити, що маєш знати та вміти по його закінченні.

У кінці підручника міститься граматичний довідник, що дає змогу самостійно опрацювати новий чи повторити пройдений раніше граматичний матеріал. Полегшити роботу над новими словами та підготовку до уроку має також німецько-український словник, який подається в кінці підручника і містить слова та вирази, що зустрічаються в уроках.

 

pick_nimetska_mova_7_sotnikova.pdf
18 MB
172

Схожі матеріали