English

Оцінити підручник:
3,25 4
Англійська мова 6 клас Пахомова 2014 (2 рік навчання)

Англійська мова (2-й рік навчання). Підручник для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Т.Г.Пахомова
  • Видавництво: "Методика Паблішинг"
  • Рік видання: 2014
  • Сторінок: 184
  • Формат файлу: pdf

Любий друже!

 

Це твій другий рік подорожі у дивовижний світ англійської мови, подальшого знайомства з учнями школи Thomas Tallis, із їхніми повсякденними турботами, справами, здобутками і маленькими перемогами.

Ти дізнаєшся про шкільне життя в англомовних школах, про те, як твої британські друзі спілкуються з батьками і своїми однолітками, як організовують своє дозвілля І що найбільше їх сьогодні цікавить у житті. А ще ти побачиш столицю нашої країни очима іноземних гостей.

Продовження вивчення іноземної мови з нашим підручником підготує тебе до живого спілкування з людьми, які живуть за кордоном і розмовляють англійською мовою, розвине твої комунікативні уміння як усного, так і писемного спілкування.

Здобуті знання розвинуть твої інтелектуальні та творчі здібності, допоможуть самостійно мислити І чітко формулювати свої думки з різними співрозмовниками, а з часом - будуть сприяти міжкультурному спілкуванню та обміну з людьми різних країн, що допоможе тобі самореалізуватися не тільки на теренах нашої прекрасної держави, а й спробувати свої сили та здобути нові знання в кращих навчальних закладах світу.

Цікаво? Тоді вперед за новими успіхами.

 

pick_angliyska_mova_6_pahomova.pdf
12 MB
237

Схожі матеріали