Deutsch

Оцінити підручник:
5,0 1
Німецька мова 8 клас Горбач 2016 (погл.)

Німецька мова для спеціалізованих шкіл з поглибленим вивченням німецької мови. Підручник для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Л.В.Горбач
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2016
  • Сторінок: 256
  • Формат файлу: pdf

Любі друзі!

 

Підручник, який ви тримаєте в руках, є продовженням серії підручників для спеціалізованих шкіл з поглибленим вивченням німецької мови. Він чітко структурований і складається з 8 тематичних блоків. Кожен блок, залежно від обсягу та взятої на опрацювання лексики, містить 4-7 уроків, а також автономні розділи „Übung macht den Meister“ і „Lesen macht Spaß“.

Розділ „Übung macht den Meister“ містить лексичні й граматичні вправи для відпрацювання й закріплення введеної на уроці лексики та граматики.

У розділі „Lesen macht Spaß“ пропонуються автентичні тексти для читання з комунікативно спрямованими завданнями, які є гарною платформою для спілкування в межах програмової тематики.

Кожний тематичний блок закінчується пропозицією проектної роботи з відповідної теми та елементів Портфоліо.

Працюючи над проектом, ви навчитеся самостійно здобувати знання, застосовувати їх для розв’язання нових пізнавальних і практичних завдань; збирати й аналізувати необхідну інформацію; працювати з літературою, експериментувати, робити висновки; працювати в групах. У вас буде можливість думати й говорити про себе, своє життя, інтереси, захоплення тощо.

У кінці підручника розміщено довідник з граматики німецької мови та німецько-український словник, який містить слова та вирази, що є в підручнику.

Граматика в довіднику подається в таблицях й ілюструється прикладами, що стане в пригоді учням під час самостійного опановування граматичних явищ.

Сподіваюся, що матеріал цієї навчальної книги допоможе вам ще більше збагатити свої знання з мови, розширити кругозір, дізнатися багато нового й цікавого про життя ваших однолітків у Німеччині, глибше пізнати особливості культури й традиції країни, мову якої ви вивчаєте.

 

pick_nimetska_mova_8_gorbatch.pdf
16 MB
29

Схожі матеріали