Français

Оцінити підручник:
5,0 2
Французька мова 7 клас Клименко 2020 (7 рік навчання)

Французька мова. Підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти. (7-й рік навчання)

  • Автор: Ю.М.Клименко
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2020
  • Сторінок: 224
  • Формат файлу: pdf

 

Шановні семикласники та семикласниці!

 

Ви продовжуєте вивчати французьку мову - одну з найкрасивіших мов світу. Підручник, який ви зараз тримаєте в руках, допоможе вам досягти певного рівня у володінні французькою мовою і навчить спілкуватися на теми, які цікавлять вас і ваших співрозмовників.

Ви відкриєте для себе різні стилі мовлення і зможете зрозуміти своїх однолітків з Франції, поділитися своїми враженнями і розпитати про те, що вам подобається. Ви зможете інформувати своїх французьких друзів про своє життя, навчання, про свою країну - Україну і її столицю - місто Київ. Діалоги, тексти, вправи підручника допоможуть вам у цьому.

Головні персонажі підручника - ваші однолітки, учні сьомого класу -цікавляться життям в Україні та розповідають про відмінності, які існують між двома країнами.

Прогулюючись вулицями Парижа, ви дізнаєтеся про пам’ятники та музеї, місцеві звичаї і традиції Франції. А вивчивши матеріал про Україну, ви зможете провести екскурсію мальовничими місцями нашої країни для франкомовних туристів.

Кожний урок містить завдання з розвитку усного та писемного мовлення, вправи для роботи над покращенням вимови та вдосконаленням граматичних навичок.

Бажаю успіхів!

 

ppick_frantsyzka_mova_7_klimenko3.pdf
8 MB
18

Схожі матеріали