Español

Оцінити підручник:
5,0 1
Іспанська мова 7 клас Редько Береславська 2015 (7 рік навчання)

Іспанська мова. Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів. (7-й рік навчання)

  • Автор: В.Г.Редько, В.І.Береславська
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 216
  • Формат файлу: pdf

 

Підручник “HOLA. ESPAÑOL-7” створено відповідно до чинної програми з іноземних мов на засадах компетентнісного, комунікативного та особистісно орієнтованого підходів до навчання іспанської мови.

Матеріал підручника структуровано за тематичним принципом. Тематичні розділи поділено на уроки, зміст кожного з яких учитель може дозувати відповідно до умов навчання. Такий підхід надає підручнику певної гнучкості та дає змогу вчителеві самостійно визначати обсяг навчального матеріалу для уроку відповідно до комунікативних потреб учнів.

Кожний урок є цілісним компонентом, до змісту якого входять тексти і діалоги, побудовані на автентичних зразках мовлення. Оптимально сформована система вправ і завдань дозволяє оволодівати навчальним матеріалом, формувати в учнів уміння і навички говоріння, аудіювання, читання й письма, передбачені програмою для 7-го класу.

У підручнику представлено рубрики та відповідні комплекси вправ, які передбачають повторення раніше вивченого граматичного матеріалу. Вправи й завдання сприяють розвитку навичок самостійної, парної і групової роботи, учать висловлювати свою точку зору, давати оцінку окремим об’єктам спілкування, обґрунтовувати свою позицію. Значне місце приділяється розвитку вмінь і навичок діалогічного мовлення як найпоширенішої форми спілкування. Діалоги містять моделі мовлення, прийняті як в Іспанії, так і в іспаномовних країнах Латинської Америки.

Особлива увага в підручнику приділяється реалізації міжкультурного підходу до навчання, що забезпечується системою вербальної та художньо-ілюстративної інформації. У кінці кожного тематичного розділу подається соціокультурна інформація, яку вчитель може пропонувати учням, які краще встигають з предмета.

Підручник містить дидактично доцільний ілюстративний матеріал і засоби орієнтування. Кожний тематичний модуль завершується тестовими завданнями, які відповідають європейським стандартам і формату, що використовуються Інститутом Сервантеса (Іспанія) для оцінювання і самооцінювання рівня володіння користувачами іспанською мовою.

У підручнику вміщено розділ з невеликими за обсягом автентичними текстами для домашнього читання. Вони сприяють розвитку пізнавальних інтересів учнів, збагачують їхній мовний запас, допомагають оволодіти різноманітними функціями лексичних і граматичних одиниць у мовленні. Цей матеріал доцільно використовувати з метою диференціації навчання учнів з різною готовністю до засвоєння мови.

У кінці підручника подано граматичний довідник та іспансько-український словник.

 

pick_ispanska_mova_7_redko.pdf
12 MB
17

Схожі матеріали