Інформатика

Оцінити підручник:
2,33 3
Інформатика 5 клас Тріщук 2022

Інформатика. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: І.В.Тріщук
  • Видавництво: "Навчальна книга - Богдан"
  • Рік видання: 2022
  • Сторінок: 247
  • Формат файлу: pdf

 

Шановні п'ятикласниці та п'ятикласники!

 

Звісно, вам відомо, що інформатика — це наука, яка стрімко розвивається і проникає в усі галузі людської діяльності. «Людина XXI століття, яка не вмітиме користуватися ЕОМ, буде подібна до людини XX століття, яка не вміла ні читати, ні писати», — говорив славетний академік Віктор Глушков.

Ви тримаєте в руках підручник з інформатики, який допоможе вам розширити й поглибити здобуті в початковій школі знання з цього навчального предмета. Підручник складається із п’яти розділів: «Власне цифрове середовище», «Пошук в інтернеті», «Текстові документи», «Алгоритми і програми. Анімації та узори», «Комп’ютерна графіка».

Розділи поділено на теми, кожна з яких містить теоретичний матеріал, практичну роботу за персональним комп’ютером і домашнє завдання. Після виконання практичної роботи ви зможете перевірити себе, відсканувавши QR-код та відповівши на кілька запитань. Також, скориставшись посиланням за QR-кодами, ви матимете можливість переглянути інтерактивні презентації та пограти в інтерактивні ігри, що допоможуть вам закріпити вивчене. А ще в підручнику є рубрика «Смартфон для навчання», у якій розповідається про різноманітні можливості застосування цього гаджета в освітньому процесі.

Тож старанно вивчайте теорію, вдосконалюйте практичні навички користування комп’ютером, створюйте цікаві інтерактивні проекти, а головне — робіть усе із задоволенням!

 

pick_informatika_5_trishchuk.pdf
10 MB
31

Схожі матеріали