Мистецтво

Оцінити підручник:
5,0 1
Мистецтво 4 клас Кондратова 2021

Мистецтво. Підручник інтегрованого курсу для 4 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: Л.Г.Кондратова
  • Видавництво: "Навчальна книга - Богдан"
  • Рік видання: 2021
  • Сторінок: 160
  • Формат файлу: pdf

 

Юні друзі!

 

Наша спільна мандрівка Країною мистецтв триватиме й цього навчального року, а сторінки підручника слугуватимуть нам дороговказом.

Під час подорожі ви дізнаєтесь, що таке художні образи, як їх створюють у різних видах мистецтва та які засоби виразності для цього використовують. На вас чекають нові зустрічі з народним, хореографічним, театральним мистецтвами і мистецтвом кіно, нові враження й відкриття. Зокрема, ви відкриєте для себе мистецтво фотографії та циркове мистецтво, отримаєте елементарні уявлення про дизайн, зможете розширити й поглибити свої знання про особливості художньо-образної мови музичних творів, творів живопису, графіки, скульптури, архітектури. Ви й надалі будете досліджувати художні традиції рідного краю, вдосконалювати вміння сприймати музику, створювати сюжетно-тематичні композиції у декоративній або реалістичній манерах зображення, втілювати художні образи в різних видах мистецтва.

У підручнику є також цікаві мистецькі ігри й творчі завдання, які допоможуть вам розвинути свої таланти. Наснаги вам та успіхів!

 

pick_mistetstvo_4_kondratova.pdf
6 MB
3

Схожі матеріали