Трудове навчання

Оцінити підручник:
5,0 1
Трудове навчання 4 клас Кліщ Дятленко Коваль Тичук Мустафіна Піотровська 2015

Трудове навчання. Підручник для 4 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: О.М.Кліщ, О.М.Дятленко, Л.М.Коваль, Т.В.Тичук, Г.І.Мустафіна, С.В.Піотровська
  • Видавництво: "Літера"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 128
  • Формат файлу: pdf

Любий друже!

 

На уроках трудового навчання у попередніх класах ти спробував (спробувала) власні сили, створюючи цікаві та корисні вироби. У цій книзі також пропонуємо захопливу подорож у світ творчості.

Творчість — це те, що тебе оточує, речі, якими ти користуєшся щодня, будинок, у якому живеш, твій одяг та багато, багато іншого, — все створено талановитими людьми різних професій з любов’ю і вигадкою. Уважно подивись, і ти побачиш цих особливих людей. Усі вони працюють і прагнуть зробити щось корисне не лише для себе, а й для інших людей та своєї країни. Ти також не можеш залишатись осторонь від спільної справи — адже вже вмієш виготовляти листівки до свят, доглядати за своїм одягом і взуттям і навіть пришивати ґудзики.

У цьому навчальному році ти дізнаєшся багато нового про трудові традиції українського народу, навчишся виготовляти вироби з різних матеріалів: паперу, поролону, пластику, пластиліну, дроту, тканини та багатьох інших.

Цей підручник допомагатиме тобі не лише на уроках трудового навчання, а й стане другом і помічником у домашній роботі: навчить зробити серветку і подарувати мамі, виготовити оберіг чи штучні квіти для створення затишку в оселі тощо.

Уважно ознайомся з умовними позначеннями. Використовуючи наведені позначки, ти зможеш на уроці швидко підготуватись до практичної роботи, пригадати, як правильно виконується техніка обробки матеріалу, та й просто зможеш віднайти цікаві і корисні поради для творчої роботи.

Хто багато працює, той і багато знає! — говорить народне українське прислів’я.

 

pick_trudove_navchannya_4_klisch.pdf
15 MB
10

Схожі матеріали