Українська мова

Оцінити підручник:
4,25 4
Українська мова 10 клас Голуб Новосьолова 2018

Українська мова. Підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти. (Рівень стандарту)

  • Автор: Н.Б.Голуб, В.І.Новосьолова
  • Видавництво: "Педагогічна думка"
  • Рік видання: 2018
  • Сторінок: 200
  • Формат файлу: pdf

Дорогі друзі!

 

От ви й завершили системне вивчення всіх розділів шкільного курсу української мови. Здобуті впродовж попередніх років знання, набуті вміння й навички мають стати підґрунтям для формування рис компетентної національномовної особистості, цікавого й бажаного співрозмовника. Загальновідомо, що нині немає жодної суспільної сфери, яка не потребує ефективних комунікаторів.

Сьогодні ви - на порозі самовизначення, проектування свого майбутнього й здійснення важливого життєвого вибору. Куди б ви не спрямували свої наміри, допомогти реалізувати їх спроможна українська мова й ваше мовлення. Не применшуйте ролі цього предмета у вашому житті.

Чинна програма виводить вас на вищий рівень здобування мовної освіти й передбачає формування ціннісного ставлення до мови свого народу, формування мовного чуття й мовного смаку, внутрішньої потреби виявляти свою причетність до України засобами мови, її культурних і духовних надбань, потреби вдосконалювати власну культуру мовлення, культуру спілкування й готовність кожного з вас до розв’язання будь-яких життєвих проблем.

Результати наукових досліджень свідчать про те, що сучасний ринок праці потребує фахівців із такими особистісними характеристиками: відповідальність, активність, ініціативність, інноваційність, комунікабельність, цілеспрямованість і вміння працювати в команді.

Наш підручник допомагатиме вам у цьому. Звертаємо вашу увагу на особливості цієї навчальної книжки. У структурі уроку передбачено такі важливі компоненти, як цілевизначення й рефлексію.

 

pick_ukrainska_mova_10_golub.pdf
16 MB
461

Схожі матеріали