Всесвітня історія

Оцінити підручник:
5,0 1
Всесвітня історія 7 клас Ладиченко Лукач Івченко 2024

Всесвітня історія. Підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: Т.В.Ладиченко, І.Б.Лукач, О.С.Івченко
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2024
  • Сторінок: 192
  • Формат файлу: pdf

Шановні учні та учениці!

 

Цього року ви вивчатимете історію середніх віків - періоду, який тривав майже тисячу років. Саме в ту далеку епоху було закладено основи сучасного світу. Із цього підручника ви дізнаєтеся про безліч подій і видатних особистостей доби середньовіччя. Зорієнтуватися в ньому вам допоможуть такі рубрики:

Документ - у ній зібрано уривки із середньові чних документів, автори яких були учасниками та свідками подій, що вивчаються. До кожного документа подано запитання. Відповідаючи на них, ви зможете краще зрозуміти тогочасне життя.

Уведені в основний текст Подробиці розширять знання про історичних осіб, дадуть змогу дізнатися більше про окремі історичні події.

Рубрики Дізнайтесь, Пригадайте, Подумайте мають на меті доповнити вивчений матеріал, порівняти відомі та нові історичні факти, розвинути аналітичне та творче мислення.

Завдяки інформації з рубрики Україна і світ у вас буде можливість зіставити ті події, що відбувались у світі в епоху середньовіччя, з тими історичними процесами, що мали місце на українських землях у зазначений період.

НайважливішІ з нових понять, що вивчаються, зібрано в словнику термінів і понять і розміщено на форзацах підручника.

Запитання в рубриці Перевіряємо знання допоможуть перевірити й закріпити отримані знання та набути потрібних навичок. Завдання з рубрики Удосконалюємо вміння спрямовано на розвиток аналітичного мислення, уміння працювати з картами та ілюстраціями, виконувати онлайн-завдання. Рубрика Діємо творчо передбачає обговорення проблемних питань, здійснення власних пошуків та історичних розвідок, участь у дискусіях та історичних реконструкціях.

Розміщені наприкінці кожного розділу Узагальнення і тематичний контроль допоможуть вам узагальнити та перевірити знання з вивченої теми й здійснити самоконтроль.

Для виконання онлайн-завдань і перегляду відеоматеріалів перейдіть за вказаним посиланням або скористайтеся смартфоном - зчитайте QR-код.

Бажаємо успіхів!

Схожі матеріали