Здоров'я, безпека та добробут

Оцінити підручник:
5,0 1
Здоров'я безпека та добробут 7 клас Шиян Дяків Седоченко Тагліна 2024

Здоров'я, безпека та добробут. Підручник урсу для 7 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: О.І.Шиян, В.Г.Дяків, А.Б.Седоченко, О.В.Тагліна
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2024
  • Сторінок: 224
  • Формат файлу: pdf

Шановні семикласниці та семикласники!

 

Вітаємо вас із переходом на новий, вищий рівень навчання, де на вас очікує не лише поглиблення знань і вмінь, набутих у попередні роки, а й багато нового, непізнаного.

Інтегрований курс «Здоров’я, безпека та добробут» супроводжуватиме вас на шляху до самостійного й дорослого життя самозарядної, соціально активної особистості, здатної не лише до накопичення знань, а й до їхнього застосування задля успішної самореа-лізації в суспільстві та поліпшення життя оточення.

Дбати про безпеку — життєво важливо! Матеріал підручника «Здоров’я, безпека та добробут» допоможе навчитися розпізнавати потенційні небезпеки, уживати запобіжних заходів, бути готовими реагувати на них і вміти їх уникати. Ви також навчитеся надавати допомогу собі та іншим в умовах невизначеності з відчуттям упевненості й відповідальності.

Піклуватися про своє здоров’я, не шкодити здоров’ю інших громадян — наш обов’язок. Ви продовжуватимете навчатися ухвалювати свідомі рішення, які допоможуть зберегти психічне та фізичне здоров’я, розуміти й приймати зміни вашого організму та дотримуватися здорового способу життя.

У царині добробуту ви матимете змогу розвивати свій потенціал і необхідні вміння через співпрацю в команді, професійну орієнтацію, здійснення волонтерської діяльності.

Запрошуємо до цілорічної мандрівки-дослідження сторінками підручника, яка допоможе зробити свідомий вибір на користь здоров’я, безпеки та добробуту під час планування кращого майбутнього!

Схожі матеріали