Технології

Оцінити підручник:
5,0 1
Технології 7 клас Ходзицька Горобець Медвідь Пасічна Приходько Палійчук 2024

Технології. Підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: І.Ю.Ходзицька, О.В.Горобець, О.Ю.Медвідь, Т.С.Пасічна, Ю.М.Приходько, М.Л.Палійчук
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2024
  • Сторінок: 240
  • Формат файлу: pdf

Шановні семикласники тa семикласниці!

 

На уроках технологій у 5-му й 6-му класах ви вже знайомилися з основами проектування, матеріалознавства, із різноманітними технологіями обробки матеріалів, а також реалізовували різні проекти: бомбочки для ванни, підставки під ґаджети, органайзери, листівки, закладки для книг і багато інших.

У цьому навчальному році ви продовжите знайомитися з новими технологіями й матеріалами, виконуватимете нові проектні роботи. Крім того, ви розглянете благоустрій та обробку різних матеріалів, основи кулінарії, декоративно-ужиткове мистецтво. Це надзвичайно цікаво!

Під час вивчення курсу «Технології» в 7-му класі ви використовуватимете різноманітні технології, знання з біології та хімії, зможете розкрити кращі свої творчі грані під час проектної діяльності.

Хотілося б наголосити також на електронній складовій підручника, із якою можна ознайомитися за QR-кодом на початку підручника або за коротким посиланням. Для перевірки своїх напрацювань ви матимете змогу розв’язати низку інтерактивних завдань, переглянути деякі ролики до окремих тем і алгоритми виконання запропонованих проектів.

Не бійтеся фантазувати, реалізовувати себе, презентувати власні ідеї! Створюйте нові, цікаві й корисні речі!

Здобувайте нові знання та несіть красу в довкілля!

Змінюйте життя на краще!

Успіхів вам!

Схожі матеріали