Біологія

Оцінити підручник:
5,0 1
Біологія 7 клас Тагліна Самойлов Утєвська Довгаль 2024

Біологія. Підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: О.В.Тагліна, А.М.Самойлов, О.М.Утєвська, Л.В.Довгаль
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2024
  • Сторінок: 240
  • Формат файлу: pdf

Шановні семикласники та семикласниці!

 

Під час вивчення інтегрованих курсів про природу в 5-му й 6-му класах ви дізналися багато нового про довкілля. Наразі ваша подорож у світ природничих наук триває. І тепер ви поглибите свої знання з біології, поставите нові запитання й дасте нові відповіді на них, у такий спосіб розширюючи можливості наукового пізнання.

Власне, пізнання природи — це завжди про інтерес, про розуміння важливого й про усвідомлення того, що життя потребує захисту й збереження. Заради миру, заради подальшої розбудови нашого світу, здобуття нових знань і примноження успіхів.

Ознайомимося зі структурою підручника. Він складається з параграфів. Кожен із них починається з рубрики «Поміркуйте й обговоріть ситуацію», а закінчується рубриками «Опорні точки» — про головне в параграфі, «Запитання і завдання» — перевірка вивченого.

Під час роботи в парі або групі не забувайте про взаємооцінювання результатів діяльності, а також про самооцінювання.

У рубриках «Завдання», «Відкритий мікрофон» та інших ви можете висловитися щодо різних питань, запропонувати власне бачення проблем та шляхи їхнього вирішення.

Відскануйте QR-код на початку підручника, і ви матимете доступ до електронних ресурсів, насамперед низки інтерактивних завдань. Окрім цього, за спеціальними QR-кодами всередині параграфів ви зможете подивитися навчальні відеоролики, анімації, відеоуроки від провідних освітян і освітянок України, пограти в мобільні ігри. Це все для вас! Ми сподіваємося, що такі електронні цікавинки допоможуть вам краще засвоювати матеріал. А ще — це весело й сучасно!

Щиро віримо, що з нашим підручником вам буде зручно й цікаво працювати!

Бажаємо успіхів у навчанні!

Схожі матеріали