Зарубіжна література

Оцінити підручник:
5,0 1
Зарубіжна література 11 клас Ісаєва Клименко Мельник Бицько 2019 (проф.)

Зарубіжна література. Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти. (Профільний рівень)

  • Автор: О.О.Ісаєва, Ж.В.Клименко, А.О.Мельник, О.К.Бицько
  • Видавництво: "Оріон"
  • Рік видання: 2019
  • Сторінок: 304
  • Формат файлу: pdf

Вітаємо вас, любі наші читачі!

 

Пропонуємо продовжити пізнавати себе через світ зарубіжної літератури. Готуючи цей підручник, ми добре усвідомлювали, що сьогодні, у часи суцільного Інтернету, можна достатньо швидко й легко знайти будь-яку інформацію. Тому нашим завданням не було подати максимум відомостей з тієї чи іншої теми — ми прагнули розкрити своєрідність художнього світу письменника, показати твір як «незавершену завершеність», дати вам поштовх для самостійних роздумів, навчити перекладати прочитане мовою власних вражень і понять.

Думаємо, що ви погодитеся з тим, що сьогодні, як ніколи, актуальними є слова про те, що люди, які читають книжки, завжди будуть керувати тими, хто дивиться телевізор. Тому роль вдумливого критичного читання важко переоцінити. І суспільство сьогодні, можливо, як ніколи, потребує вільної особистості з розвинутим критичним мисленням, здатної протидіяти масовим маніпуляціям і спробам повернення тоталітарних режимів. Про це, власне, і слова Маріо Варґаса Льйоси, проголошені на зустрічі з українською молоддю, що відбулася у визначальному для української Незалежності 2014 році в місті Києві.

Критично осмислюючи твори, запропоновані для вивчення в цьому навчальному році, ви зможете переконатися, наскільки вони залишаються актуальними для сьогодення і, незважаючи на те, що написані в різні часи, обстоюють людську гідність, свободу та незалежність особистості, протидіють будь-яким війнам, геноциду й тоталітаризму.

 

pick_zarubizhna_literatura_11_isaeva2.pdf
35 MB
119

Схожі матеріали