Українська мова

Оцінити підручник:
5,0 3
Українська мова 11 клас Глазова 2019

Українська мова. Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти. (Рівень стандарту)

  • Автор: О.П.Глазова
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2019
  • Сторінок: 224
  • Формат файлу: pdf

Шановні випускники! Дорогі випускниці!

 

Цей навчальний рік — останній у вашому шкільному житті, він дуже важливий і багато в чому підсумковий.

На уроках і поза ними, за допомогою вчителів і за підручником, разом з однокласниками і самостійно ви здобуватимете мовні знання, набуватимете мовленнєвих умінь і навичок, формуючи найголовнішу в житті компетентність — навчатися. Передовсім — навчатися мови, відчувати, любити й плекати Слово, повсякчас усвідомлювати роль і значення державної української мови в житті Української Держави і кожного з нас, ставитися до мови як найвищої цінності.

Ви вивчатимете, як сказати й написати правильно, тобто будете засвоювати норми української літературної мови. Дізнаєтесь, як точніше й доцільніше висловитись у певній ситуації спілкування, отже, набуватимете вмінь використовувати синонімію. Будете замислюватись, як передати думки й почуття найкраще, тож безперервно збагачуватимете словниковий запас, запам’ятовуючи влучні вирази, цікаві прислів’я й афоризми.

Ви — громадяни інформаційної доби, але й у сучасному прагматичному світі є місце для поезії, представленої в підручнику уривками з пісень і віршів, та красномовства, осягнути правила якого вам допоможе розділ «Практична риторика».

Перевірити рівень своїх знань ви зможете, виконавши тестові завдання онлайн,— для цього в підручнику використано технологію QR-кодів. Виконуючи вправи в класі та домашні завдання, зможете застосувати цю ж технологію, щоб скористатися словниками онлайн. Успішного та цікавого вам навчання!

 

pick_ukrainska_mova_11_glazova.pdf
9 MB
173

Схожі матеріали