Español

Оцінити підручник:
5,0 1
Іспанська мова 11 клас Редько Береславська 2019 (11 рік навчання)

Іспанська мова. Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти. (11-й рік навчання, рівень стандарту)

  • Автор: В.Г.Редько, В.І.Береславська
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2019
  • Сторінок: 176
  • Формат файлу: pdf

Підручник створено згідно з чинною програмою з іноземних мов і сконструйовано відповідно до комунікативно-діяльнісного підходу, за яким оволодіння іноземною мовою розглядається як процес формування в учнів умінь і навичок спілкування в усній та писемній формі.Підручник створено згідно з чинною програмою з іноземних мов і сконструйовано відповідно до комунікативно-діяльнісного підходу, за яким оволодіння іноземною мовою розглядається як процес формування в учнів умінь і навичок спілкування в усній та писемній формі.

Матеріал підручника структуровано за тематичним принципом. Тематичні розділи, у свою чергу, поділено на уроки, кожний з яких є цілісним компонентом, у межах якого розв’язується певне комунікативне завдання. Відповідно до умов навчання вчитель може дозувати зміст уроків, забезпечуючи засвоєння учнями обсягу мовного і мовленнєвого матеріалу, передбаченого програмою. Такий підхід дає вчителеві можливість використовувати на уроці додаткові дидактичні засоби, що сприяють ефективності навчального процесу.

Методична організація матеріалу підручника дозволяє раціонально будувати навчальний процес, а оптимізована система вправ і завдань забезпечує ефективне формування в учнів комунікативної компетенції.

Вікові психофізіологічні особливості одинадцятикласників, їхні інтереси, навчальний та життєвий досвід зумовлюють ширше використання творчих видів діяльності, серед них - навчальних мовленнєвих ситуацій, проектної, групової та парної форм роботи.

У підручнику використано автентичні мовні, мовленнєві та ілюстративні матеріали, які формують в учнів соціокультурну компетенцію.
Кожний тематичний розділ завершується тестовими завданнями для оцінювання і самооцінювання рівня володіння учнями іспанською мовою.

У кінці підручника подано граматичний довідник та іспансько-український словник.

 

pick_ispanska_mova_11_redko.pdf
12 MB
27

Схожі матеріали