Español

Оцінити підручник:
5,0 1
Іспанська мова 10 клас Редько Береславська 2018 (6 рік навчання)

Іспанська мова. Підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти. (6-й рік навчання, рівень стандарту)

  • Автор: В.Г.Редько, В.І.Береславська
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2018
  • Сторінок: 192
  • Формат файлу: pdf

Підручник з іспанської мови для учнів 10-го класу продовжує серію навчальної літератури для оволодіння другою іноземною мовою.

Підручник створено відповідно до чинної навчальної програми з іноземних мов на засадах компетентнісного, комунікативного, діяльнісного, особистісно орієнтованого та культурологічного підходів. Він сприяє комплексному виконанню комунікативної, розвивальної, виховної та освітньої цілей навчання.

У підручнику враховано навчальний досвід десятикласників, їхні інтереси та іспаномовні комунікативні наміри. Тематика, мовні та мовленнєві засоби, навчально-мовленнєві ситуації, інтерактивні форми діяльності зумовлені комунікативними потребами учнів.

Теми для спілкування, раціонально дібраний мовний, мовленнєвий та ілюстративний матеріал, а також інші позатекстові засоби сприяють умотивуванню навчальної комунікативної діяльності школярів, дозволяють організовувати процес навчання як своєрідну модель спілкування у формі діалогу культур, що забезпечується принципом взаємопов’язаного оволодіння мовою і культурою її носіїв.

Методична організація матеріалу підручника дає змогу раціонально будувати навчальний процес, а оптимізована система вправ і завдань забезпечує ефективне формування в учнів іспаномовної комунікативної компетентності.

Навчальний матеріал структуровано за тематичним принципом. Тематичні розділи, у свою чергу, поділено на уроки. Кожний урок є цілісним компонентом, у межах якого виконується певне комунікативне завдання. Зміст підручника сконструйовано в такий спосіб, який дає вчителеві можливість, у разі потреби, самостійно обирати та дозувати матеріал відповідно до умов навчання та використовувати інші дидактичні засоби.
У кінці підручника подано короткий граматичний довідник та іспансько-український словник.

Сподіваємося, що підручник допоможе учням продовжувати успішно оволодівати іспаномовним спілкуванням в усній та письмовій формі та сприятиме якісній організації професійної діяльності вчителя.

 

pick_ispanska_mova_10_redko2.pdf
12 MB
46

Схожі матеріали