Інформатика

Оцінити підручник:
5,0 1
Інформатика 9 клас Руденко Речич Потієнко 2022 (погл.)

Інформатика. Підручник для 9 класу з поглибленим вивченням інформатики закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: В.Д.Руденко,Н.В.Речич, В.О.Потієнко
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2022
  • Сторінок: 278
  • Формат файлу: pdf

 

Дорогі учні та учениці!

 

У дев’ятому класі ви завершуєте перший етап вивчення основ інформатики. Це досить відповідальний період. Саме в цей час формуються не тільки основні знання й навички володіння комп’ютерними та інформаційними засобами, а й ключові компетентності, зокрема ІКТ. Дехто з вас ще не один рік системно вивчатиме інформатику і стане ІТ-спеціалістом або ІТ-спеціалісткою, дехто завершить її вивчення у школі і почне готуватися до оволодіння іншими напрямками. Але знання і навички з інформатики, набуті у 5-9 класах, допоможуть вам у подальшому успішному навчанні, самостійному оволодінні інформаційними технологіями, а також у повсякденній діяльності.

Цього року ви будете працювати з новими програмними засобами. Ознайомитеся із сутністю інформаційного суспільства, етапами становлення інформаційних технологій і розвитком інформаційних систем. Вперше будете вивчати сутність електронного документообігу і комп’ютерних публікацій. Навчитеся розробляти найпростіші бази даних навчального призначення і працювати в комп’ютерних мережах. Ви також будете створювати персональне навчальне середовище, продовжите вивчення основ алгоритмізації та програмування.

Інформаційні технології — це величезне досягнення людства. Вміння працювати з інформацією буде корисним для вашого успішного навчання.

 

pick_informatika_9_rudenko2.pdf
9 MB
27

Схожі матеріали