Українська література

Оцінити підручник:
5,0 1
Українська література 9 клас Міщенко 2017

Українська література. Підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: О.І.Міщенко
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2017
  • Сторінок: 280
  • Формат файлу: pdf

Шановні дев’ятикласники!

 

Ви знову розгорнули підручник, який поведе вас шляхами українського Слова, допоможе віднайти скарби, заховані талановитими предками в рядках художніх творів.

Нині ви робите надзвичайно відповідальний крок - переходите з дитинства в юність. Ви наближаєтеся до дорослого життя - і вже з теплою поблажливістю дивитиметеся на молодших за себе. Тож і підручник у вас тепер «дорослий», у якому вже не буде художніх текстів, а лише коментарі до них. Вам доведеться відповідати на непрості запитання, які поставлять вам її величність Література і саме життя.

Перед тим як розпочати роботу, уважно опрацюйте вступ. Адже в ньому розглянуто основні поняття, якими ви будете послуговуватися під час аналізу літературних епох, напрямів і творів.

Ви працюватимете з надзвичайно цікавими рубриками: «Запитання і завдання», «Ваш літературознавчий словник», «Робота в групах», «Дізнайтеся більше», «Подорож літературами світу», «Ваше портфо-ліо» (що об’єднує рубрики «Творчі завдання» та «Працюємо з проектом»), «Відпочиваючи, вчимося», «Поглиблюємо знання, розширюємо світогляд» і «Літературно-мистецька вітальня». Дві перші рубрики -обов’язкові, решта - додаткові, проте, опрацювавши їх, ви отримаєте корисну інформацію, що неодмінно стане вам у пригоді, збагатите свій життєвий досвід, урізноманітните непростий шлях пізнання. Наприкінці підручника, у Додатку, вміщено повністю або в уривках тексти найважливіших програмових творів. У повному обсязі із художніми творами ви можете ознайомитися на сайті икгІіЬ.сот.иа.

Напевно, ви звернете увагу на те, що авторські статті перериваються запитаннями. Уважно опрацьовуйте їх, адже вони допоможуть вам пригадати вивчене раніше, зосередити увагу на особливо значущій інформації.

На завершальному уроці ви підсумуєте ваші знання, здобуті за рік, самостійно ознайомитеся з творами письменників вашого краю.

 

pick_ukrayinska_literatura_9_mishchenko.pdf
20 MB
5

Схожі матеріали