Алгебра

Оцінити підручник:
5,0 1
Алгебра 8 клас Мальований Возняк Литвиненко 2016

Алгебра. 9 клас. Підручник для загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Ю.І.Мальований, Г.М.Литвиненко, Г.М.Возняк
  • Видавництво: "Навчальна книга - Богдан"
  • Рік видання: 2008
  • Сторінок: 285
  • Формат файлу: pdf

 

Юні друзі!

 

У 7 класі ви навчилися перетворювати одночлени і многочлени, розв’язувати рівняння і їх системи, а також задачі за їх допомогою, дізналися, що таке функція, ознайомилися з окремими видами функцій та їх графіками. Вам уже відомі такі дії, як додавання, віднімання, множення, ділення, піднесення до степеня з натуральним показником.

У 8 класі вн дізнаєтесь про нову дію — добування кореня з числа, зокрема, квадратного кореня. Ваші знання про число доповнять відомості про новий вид чисел, які мають назву ірраціональних. Вн навчитеся перетворювати дроби із змінною в знаменнику, розв’язувати нові види рівнянь, дізнаєтесь, як записують дуже великі або надто малі числа.

Допомогти вам в успішному навчанні алгебри мас цей підручник. Що треба знати, працюючи з ним?

Не поспішайте виконувати вправи, не прочитавши текст відповідного пункту, де вн знайдете необхідні для цього відомості. Там же вміщено зразки розв’язання окремих завдань. Полегшить розуміння тексту відновлення в пам’яті необхідних для цього відомостей, про які йдеться в рубриці «Пригадайте» на початку майже кожного пункту.

Щоб привернути вашу увагу до важливих положень, їх виділено відмінним від звичайного шрифтом, а також кольором. Означення та властивості, які потрібно запам’ятати, набрано кольоровим шрифтом. Основні формули записані на кольоровому фоні. Послідовність виконання певних дій, перетворень виразів, правіша надруковано курсивом. Курсивом набрано також нові терміни. Зосередити увагу на найсуттєвішому вам допоможуть і відповідні запитання для самоперевірки, подані у кінці кожного пункту. У тексті під рубрикою «Увага!» подано застереження, що допоможуть вам уникнути поширених помилок, яких припускаються учні.

Виконуючи завдання для самоперевірки, вміщені в кінці кожного параграфа, ви зможете оцінити свої навчальні досягнення.

На рівень складності пропонованих задач і вправ указують умовні позначки: знак ° біля номера позначає вправи, що відповідають початковому і середньому рівням; * — вправи високого рівня навчальних досягнень. Ця ж позначка біля певного підпункту вказує на те, що вміщений у ньому матеріал подано лише для ознайомлення. Якщо ж біля номера немає спеціального позначення, то ця вправа відповідає достатньому рівню.

Знаком ▼ позначено початок розв’язання вправи, задачі, обґрунтування твердження, а знаком ▲ — їх кінець.

 

pick_algebra_8_malyovaniy.pdf
10 MB
4

Схожі матеріали