Français

Оцінити підручник:
5,0 1
Французька мова Клименко 2016 (8 рік навчання)

Французька мова (8-й рік навчання). Підручник для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Ю.М.Клименко
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2016
  • Сторінок: 208
  • Формат файлу: pdf

Шановні друзі!

 

Ви продовжуєте вивчати французьку мову - одну з найкрасивіших мов світу. Підручник, який ви зараз тримаєте в руках, допоможе вам досягти певного рівня у володінні французькою мовою та навчить спілкуватися на теми, які цікавлять вас і ваших співрозмовників.

Ви відкриєте для себе різні стилі мовлення і зможете зрозуміти своїх однолітків з Франції, поділитися своїми враженнями і розпитати про те, що вам подобається. Ви зможете інформувати своїх французьких друзів про своє життя, навчання, про свою країну - Україну і її столицю - місто Київ. Діалоги, тексти, вправи підручника допоможуть вам у цьому.

Головні персонажі підручника - ваші однолітки, учні восьмого класу -цікавляться життям в Україні та розповідають про відмінності, які існують між двома країнами.

Прогулюючись вулицями Парижа, ви дізнаєтеся про пам’ятники та музеї, місцеві звичаї і традиції Франції. А вивчивши матеріал про Україну, ви зможете провести екскурсію мальовничими місцями нашої країни для франкомовних туристів.

Крім тем, які ви вивчали на попередньому етапі, ви ознайомитесь із новими темами, які на думку автора, вас зацікавлять. Вивчаючи тему «Засоби масової інформації», ви дізнаєтеся про історію створення перших газет. Підручник підкаже, яким чином віднайти сайти в Інтернеті, які допоможуть вам зробити процес вивчення французької мови цікавішим та динамічнішим.

Кожний урок містить завдання з розвитку усного та писемного мовлення, вправи для роботи над покращенням вимови та вдосконаленням граматичних навичок.

 

pick_frantsuzska_mova_8_klimenko2.pdf
14 MB
23

Схожі матеріали