Français

Оцінити підручник:
5,0 1
Французька мова 7 клас Чумак Кривошеєва 2020 (3 рік навчання)

Французька мова. Підручник для 7 класу закладів загальноїсередньої освіти. (3-й рік навчання)

  • Автор: Н.П.Чумак, Т.В.Кривошеєва
  • Видавництво: "Освіта"
  • Рік видання: 2020
  • Сторінок: 208
  • Формат файлу: pdf

 

Дорогий друже!

 

Ти продовжуєш вивчати французьку мову. Впевнені, ти знаєш, що французька мова є другою мовою за кількістю тих, хто її вивчає. Французька мова є міжнародною мовою кулінарії, моди, театру, образотворчого мистецтва, балету та архітектури. Знання французької мови відкриває доступ до оригінальних версій творів французької та франкомовної літератури, а також до кінофільмів та пісень. Французька мова є мовою Віктора Гюго, Мольєра, Антуана де Сент-Екзюпері, Жана де Лафонтена, Стендаля, твори якихти вивчав чи вивчатимеш у курсі зарубіжної літератури.

Протягом цього навчального року ти будеш спілкуватися французькою мовою, читати різноманітні тексти, писати листи та виконувати письмові завдання, слухати і розуміти мовлення тих людей, які розмовляють французькою.

У час, коли Інтернет є майже в будь-якій точці світу, кордони національностей стрімко розмиваються. Завдяки цікавим завданням ти зможеш спілкуватися з ким захочеш.

З якого боку не поглянь, а вивчення іноземних мов має одні переваги. Навіть якщо ти справжній патріот і не збираєшся залишати свою країну, вивчення іноземної мови — це спосіб розширити свій кругозір, дізнатися щось нове про інші країни і про спосіб життя інших людей. Вивчаючи іноземну мову, ти краще пізнаєш рідну, а знайомлячись із зарубіжними країнами, краще пізнаєш і свою.

Бажаємо успіхів!

 

pick_frantsyzka_mova_7_chumak4.pdf
7 MB
47

Схожі матеріали