Географія

Оцінити підручник:
4,43 7
Географія 7 клас Топузов Надтока Назаренко Вішнікіна Шуканова Самойленко 2015

Географія. Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: О.М.Топузов, О.Ф.Надтока, Т.Г.Назаренко, Л.П.Вішнікіна, А.А.Шуканова, В.М.Самойленко
  • Видавництво: "Картографія"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 326
  • Формат файлу: pdf

Дорогі друзі, юні географи!

 

У 7-му класі Ви вивчатимете один із найцікавіших географічних курсів «Географія материків і океанів». Долучаючись до вивчення окремих регіонів нашої планети материків і океанів. Ви розширите свої знання про географічну оболонку та взаємозв'язки всередині неї. Попереду знайомство з найспекотнішим материком Африка, з її дивовижним світом тварин та пустелями; найхолоднішою Антарктидою, де є й українська полярна станція «Академік Всрнадський»; унікальними природними комплексами найсухішої Австралії, до складу яких входять дивовижні рослини і тварини; найвологішим материком Південною Америкою, який перетинає найбагатоводніша річка Амазонка, та багатющою природою Північної Америки і Євразії - материків Північної півкулі. Не менш цікавою буде і мандрівка водами Світового океану.

Подорожуючи материками Землі, познайомитеся з дивовижними чудесами світу, з країнами та народами, що живуть на їх території. Вам цікаво буде дізнатися, що пов'язує Україну з іншими державами, як наші співвітчизники залучалися до відкриття та дослідження різних куточків Землі.

Проте, з власного географічного досвіду Ви пам'ятаєте, що перш ніж здійснити подорож довжиною у навчальний рік, необхідно якомога ліпше до неї підготуватися. У цьому Вам допоможе підручник, з яким необхідно навчитися працювати, і тому для Вас ми розробили маршрутний лист «Як працювати я підручником».

 

pick_geografiya_7_topuzov.pdf
20 MB
732

Схожі матеріали