Музичне мистецтво

Оцінити підручник:
5,0 1
Музичне мистецтво 7 клас Кондратова 2015

Музичне мистецтво. Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Л.Г.Кондратова
  • Видавництво: "Навчальна книга - Богдан"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 208
  • Формат файлу: pdf

Юний друже!

 

Цьогоріч ми з тобою помандруємо у світ традицій та новаторства в музичному мистецтві.

На сторінках цього підручника на тебе чекають зустрічі з музичною культурою рідного краю, музичними аранжуваннями й обробками творів.

Відкриттям цього року стане знайомство з новими музичними явищами: джазовою та рок-музикою, популярними піснями різних народів. Уперше для тебе звучатимуть цікаві композиції в сучасних різноманітних стилях. До себе в гості нас запросить музика театру і кіно, відчинить двері електронна музика. Ти матимеш нагоду вдосконалити свою виконавську майстерність, вивчаючи нові пісні. Зацікавлять тебе твори в обробках українських та зарубіжних композиторів.

З тобою знову будуть мої друзі — український хлопчик Богдан та його подруга Христинка, яка мешкає в одній із країн Європи. Вони теж навчаються у сьомому класі та прагнуть пізнати багато нового в світі музичних традицій і новаторства.

Цей підручник допоможе тобі не тільки засвоювати навчальний матеріал на уроках, а й самостійно працювати над темами, які найбільше сподобалися, а також готувати цікаві мистецькі проекти.

 

pick_muzichne_mistetstvo_7_kondratova.pdf
17 MB
219

Схожі матеріали