Алгебра

Оцінити підручник:
5,0 1
Алгебра 7 клас Кравчук Підручна Янченко 2014

Алгебра. Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: В.Р.Кравчук, М.В.Підручна, Г.М.Янченко
  • Видавництво: "Підручники і посібники"
  • Рік видання: 2014
  • Сторінок: 224
  • Формат файлу: pdf

Юні друзі!

 

Ви розпочинаєте вивчення однієї з основних математичних дисциплін — алгебри. Сподіваємося, що підручник, який ви тримаєте в руках, допоможе вам не загубитися в лабіринтах цієї поки що непізнаної науки.

Щодо особливостей підручника, то матеріал, який ви вивчатимете, поділено на чотири розділи, сім параграфів, а параграфи — на пункти.

Кожний пункт розпочинається викладом теоретичного матеріалу. Деякі пункти містять додатковий матеріал під рубрикою «Для тих, хто хоче знати більше».

Далі — рубрика «Приклади розв'язання вправ». Це підказка. Вона допоможе вам ознайомитися з основними видами вправ, способами їх розв'язування та навчить правильно записувати розв'язання.

Прочитавши теоретичний матеріал та поміркувавши над зразками розв'язаних задач, варто спочатку розв'язувати усні вправи і простіші задачі (рівень А), а відтак переходити до складніших (рівень Б). Задачі рівня В — для найкмітливіших — тих, хто хоче вміти та знати більше й отримувати найвищі оцінки. Для деяких задач цього рівня наведено розв'язання.

Для самостійної роботи вдома рекомендовано задачі, номери яких виділено.

Рубрика «Вправи для повторення» допоможе періодично повторювати основні види вправ.

Наступна рубрика «Поміркуйте» пов'язана з особливим аспектом математичної підготовки. Основним для розв'язання задач цісї рубрики є вміння виходити з нестандартних ситуацій. Розв'язування таких задач розвиває гнучкість розуму, а цс допоможе вам у майбутньому, незалежно від того, яку професію ви оберете.

Після вивчення параграфа ви зможете повторити й систематизувати матсріаг, відповівши на запитання та розв'язавши задачі, вмішені наприкінці параграфа.

Свої знання можна перевірити, розв’язавши завдання для самоперевірки.

 

pick_algebra2_7_kravchuk.pdf
12 MB
42

Схожі матеріали