Пізнаємо природу

Оцінити підручник:
3,5 2
Пізнаємо природу 6 клас Коршевнюк Ярошенко 2023

Пізнаємо природу. Підручник для 6 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: Т.В.Коршевнюк, О.Г.Ярошенко
  • Видавництво: "Оріон"
  • Рік видання: 2023
  • Сторінок: 256
  • Формат файлу: pdf

 

Шановні шестикласниці й шестикласники!

 

Раді вітати вас знову! Віримо, що й цей навчальний рік буде для нас роком взаємокорисного спілкування і цікавих відкриттів, набуття досвіду і знань у процесі досліджень.

Вивчаючи у 5 класі інтегрований курс «Пізнаємо природу», ви переконались, який цікавий світ природи та наскільки важливо пізнавати природу, дбати про її збереження. Цьогоріч ви продовжуватимете опановувати інтегрований курс «Пізнаємо природу» в єдності і цілісності тем, що вивчались у 5 класі. Тому засвоєне і сформоване у 5 класі, отримуватиме подальший розвиток. Актуалізувати його допоможе інформація, вміщена на початку кожної теми.

У підручнику на вас чекає захоплюючий матеріал про те, як змінюються тіла й речовини, які зв’язки між оболонками Землі й людиною, з чого складається Всесвіт та як його досліджують, що допомагає людині зорієнтуватись в різноманітті організмів, як організми взаємодіють між собою та із середовищем життя, що робить людство і що може зробити кожна/кожний з вас для збереження природи, як знання, природа і техніка допомагають людині піклуватися про здоров’я.

Ви продовжуватимете активно пізнавати природу індивідуально та в групі, здійснюватимете дослідницький пошук, само- та взаємооцінювання.

Підручник заохочує вас досліджувати й взаємодіяти з іншими, аби дізнатися більше про довкілля та власний організм. У цій книжці ви знайдете практичні поради й відповіді на різноманітні запитання.

Завдяки підручнику ви зможете навчитись винахідливо і вправно розв’язувати проблеми, використовуючи набуті природничі знання. Цьому сприятимуть різноманітні й цікаві приклади, завдання, ілюстрації.

Швидко знаходити дослідницькі завдання, важливу інформацію, цікаві відомості й корисні поради вам допоможуть такі рубрики й умовні позначення.

Сподіваємося, що цей підручник стане вашим надійним помічником у продовженні вивчення інтегрованого курсу «Пізнаємо природу». Віримо, що завдяки нашому підручнику ви будете пізнавати навколишній світ радісно для себе і з користю для природи. Для кожного із вас це стане запорукою успішного формування компетентності в галузі природничих наук, техніки і технологій на уроках біології, географії, фізики, хімії.

Бажаємо вам успіхів і наснаги у пізнанні природи!

 

pick_piznaemo_prirodu_6_korshevnyuk.pdf
8 MB
46

Схожі матеріали