Українська мова

Оцінити підручник:
4,0 2
Ukrán nyelv 6. osztály Shumytska Hnatkovych Kivezhdy Lukach Borisova 2019

Українська мова. Підручник для 6 класу з навчанням угорською мовою закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: Г.В.Шумицька, Т.Д.Гнаткович, О.В.Ківеждій, А.Ю.Лукач, Є.Е.Борисова
  • Видавництво: "Світ"
  • Рік видання: 2019
  • Сторінок: 264
  • Формат файлу: pdf

Дорогі учні!

 

Промайнуло літо, і веселий дзвінок знову покликав вас за парти. У новому навчальному році на вас чекає багато цікавого. На уроках мови ви дізнаєтеся чимало нового, адже мову порівнюють зі скарбницею, що зберігає коштовності народного досвіду, мудрих думок.

Підручник, який ви тримаєте в руках, допоможе вам оволодіти державною мовою, вивчити основні відомості з морфології української мови. Ви подорожуватимете чарівними країнами самостійних частин мови: іменника, прикметника, числівника, займенника і дієслова. Для здобуття знань з української мови потрібні ваша енергія, бажання, уміння й навички сприймати слово, розуміти його значущість, а також наполегливість висловлюватися правильно, досконало, мудро. «Що багатша думка, то багатша мова», - казав Максим Рильський. І закликав: «Ворімося за красу мови, за правильність мови, за приступність мови, за багатство мови...».

Автори цього підручника бажають вам сил і натхнення в оволодінні новими знаннями. Ми доклали чимало зусиль, щоб зроби ти ваше навчання цікавим, зрозумілим і простим.

Тож успіхів вам! Нехай мовний шлях стане шляхом корисного пізнання, вдумливого спостереження та ґрунтовного вивчення.

 

pick_ukrainska_mova_hu_6_shumitska.pdf
14 MB
62

Схожі матеріали