Українська мова

Оцінити підручник:
4,67 3
Limba ucraineană clasa 6 Babich Fonariuk Morarash 2019

Українська мова. Підручник для 6 класу з навчанням румунською мовою закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: Н.Д.Бабич, Т.І.Фонарюк, А.К.Морараш
  • Видавництво: "Світ"
  • Рік видання: 2019
  • Сторінок: 224
  • Формат файлу: pdf

Дорогі шестикласники та шестикласниці!

 

Якими б веселими, цікавими та різноманітними не були літні канікули, ми від першого до одинадцятого класу свого шкільного життя чекаємо особливої мелодії останнього дзвоника. І будьмо відвертими: без школи нам усе ж не затишно, бо саме в школі, серед однокласників, у нас з’являються цікаві ідеї, цікаві мрії і навіть роздуми про своє доросле життя.

Автори підручника сподіваються, що ви свідомі того, що лише систематичне і зацікавлене у глибоких знаннях нав^іаннл допоможе вам сформуватися як особистостям, якими гордитимуться ваша школа, ваші батьки, ваша Батьківщина.

Ми розуміємо, що завдяки сучасним технологіям, зокрема електронним, нині можна швидко виконати домашнє чи класне завдання, за кілька хвилин прочитати і роздрукувати з інтернету історичні й новочас-ні матеріали... Але мова, мовлення, слово потребують людського голосу для спілкування. Голос творить образ мовця. І цей голос не чийсь, а ваш, власний, неповторний!

Працюючи з цим підручником, ви подолаєте ще одну сходинку у вивченні укрсіінської мови, щоб поступово досягти рівня, коли володітимете нею, як нині володієте своєю рідною мовою. Вам з року в рік усе легше буде вивчати ті науки, які зацікавлять вас для вступу до вищих закладів освіти України. Щастя вам!

 

pick_ukrainska_mova_ro_6_babich.pdf
13 MB
82

Схожі матеріали