Українська література

Оцінити підручник:
4,13 15
Українська література 5 клас Коваленко 2018

Українська література. Підручник для 5 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Л.Т.Коваленко
  • Видавництво: "Освіта"
  • Рік видання: 2018
  • Сторінок: 256
  • Формат файлу: pdf

Про музику слова і мистецтво читання.

 

Ти тримаєш у руках підручник, який стане путівником у чарівний світ художньої літератури. Про талановитий витвір мистецтва кажуть майстерніш, тобто вишукании, художній, красивий. Письменника ж часто називають майстром слова. Майстер у перекладі з латинської мови означає вчитель, начальник. Отже, наші предки митцю відводили особливу роль — наставляти людей, впливати на світ і змінювати його.

Протягом усіх років перебування у школі ти вивчатимеш українську літературу, яка є мистецтвом слова. Художню літературу читатимеш протягом усього свого життя, бо вона має найбільший вплив на людину.

Вирушаючи в мандрівку чарівною країною під назвою українська література, ти крок за кроком наближатимешся до того, щоб стати великим читачем. І в цьому допомагатиме твій друг — підручник.

Підручник зупинятиме тебе посередині великого за обсягом твору спеціальною позначкою, перевіряючи твою уважність і розуміння змісту.

І завжди пропонуватиме пофантазувати й передбачити, що відбуватиметься в наступній частині твору.

Наприкінці підручника розміщені твої помічники — Словничок синонімів і Словничок-довідничок, а на форзаці в кінці підручника — Інтернет-порадник.

 

pick_ukrainska_literatura_5_kovalenko2_p.pdf
17 MB
576

Схожі матеріали