Літературне читання

Оцінити підручник:
5,0 1
Літературне читання 4 клас Чумарна 2015

Літературне читання. Українська мова. Підручник для 4 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: М.І.Чумарна
  • Видавництво: "Навчальна книга - Богдан"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 208
  • Формат файлу: pdf

До мого читача.

 

Дорогий друже! Я — твоя нова Читанка. У четвертому класі ти відкриєш для себе таємниці творення світу і людини, перегорнеш сторінки історії рідної України, ознайомишся з народними звитяжцями, здійсниш фантастичні мандрівки разом із персонажами оповідань і повістей. Ми з тобою ще раз увійдемо в коло мудрих і прекрасних думок у творах видатних письменників, глибше відчуємо красу рідного слова, навчимося розрізняти літературні жанри та види усної народної творчості. Нашими друзями стануть герої відомих книг.

Але найголовніше — ти, мій друже, зможеш творити разом зі мною і поповнювати мою Скарбницю смішинками, віршами, загадками, оповіданнями, казками, малюнками.

Крім того, я — незвичайна Читанка: в мене є електронна версія, в якій позначка «Чарівний ключик» Ц допоможе тобі знайти тлумачення виділеного у тексті слова. А ще тут ти зможеш прослухати деякі твори, озвучені професійними акторами, та записи пісень, подивитися мультиплікаційні фільми, створені за сюжетами народних і літературних творів, та уривки з художніх фільмів, заглянути в картинну галерею.

Радості тобі від мандрівки у світ чудес!

 

pick_literaturne_chitannya_4_chumarna.pdf
9 MB
13

Схожі матеріали