Deutsch

Оцінити підручник:
4,75 4
Німецька мова 10 клас Савчук 2018 (10 рік навчання)

Німецька мова. Підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти. (10-й рік навчання, рівень стандарту)

  • Автор: І.Г.Савчук
  • Видавництво: "Світ"
  • Рік видання: 2018
  • Сторінок: 248
  • Формат файлу: pdf

Любі друзі!

 

Новий навчальний рік - десятий рік вашого навчання у школі - стане роком позитивних змін, нових досягнень і успіхів. Зокрема, успіхів у вивченні німецької мови, володіння якою є запорукою майбутніх особистих і професійних досягнень. Вірю, що новий підручник допоможе вам на шляху до знань.

Зміст підручника відповідає вимогам нової Програми для 10 класу щодо реалізації тематики ситуативного спілкування та інтегрованих змістових ліній.

Підручник чітко структурований: складається з 10 лекцій, у яких уміщено навчальний матеріал про сім'ю, шкільне життя й улюблені заняття, природу, мистецтво, науку та професії. Цікавий лексичний матеріал і різноманітні види вправ сприятимуть організації парної та групової роботи, дискусіям, обміну думками з актуальних молодіжних проблем.

Підручник має на меті поглибити й удосконалити знання німецької мови, сформувати компетентності в аудіюванні, говорінні, читанні та письмі. Тексти для аудіювання і читання мають чітке країнознавче спрямування, а тестові завдання й різноманітні види вправ допоможуть вам у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання з німецької мови.

У самостійній роботі вам знадобляться граматичні таблиці та словник, уміщені в кінці підручника.

 

pick_nimetska_mova_10_savtchuk.pdf
13 MB
486

Схожі матеріали